Bayat Terkan Hatun Anaokulu
CUMHURİYET MAH. AFYONKARAHİSAR1 CAD. NO 8 İÇ KAPI NO 1 BAYAT / AFYONKARAHİSAR
02724912050

VİZYON

” Okulöncesi Eğitimin Amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, eğitimde çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak öğrenmeyi öğrenen yaratıcı bireyler yetiştirmek için enerjik pozitif ekip ruhuyla, okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştıran lider okul olmak ”tır.

MİSYON

36–66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak; İYİ İNSAN, İYİ YURTTAŞ ve gelecekte kişisel özellik ve kabiliyetlerine göre bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

OKULUMUZ TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN BULUNDUĞUNDAN ´´ BEYAZ BAYRAK´´ ALMIŞTIR.

NORMAL ÖĞRETİM

Afyon´a 47 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bayat, Ege Bölgesinin doğu bölümünde yer almaktadır. Afyon´a 47 km. mesafede olup, Ankara-Afyon-İzmir transit yolu üzerinde bulunmaktadır. Doğusunda Emirdağ, Kuzeyinde Han ve Çifteler, Güneyinde Bolvadin, Güneybatısında İscehisar, Batısında İhsaniye ilçeleri ile çevrilidir. Bayat ilçesi 31 derece Boylamın ve 39 derece Enlemin kesiştiği yerin hemen batısında yer almakta olup, deniz seviyesinden yüksekliği 1050 metredir, ilçenin köyler ile beraber 428 km2 olduğu tahmin edilmektedir.